Aflysning af Odense Å premieren 2018

Info om aflysningen

Egentlig var planen, at Odense Å premieren 2018 skulle afholdes imorgen hvor vinderen ville løbe med en fiskekajak. Men natur vil det anderledes i år.

Dan Nielsen, Formanden for Odense Å sammenslutning har nemlig været ude med en pressemeddelse hvor han skriver;

 

Pressemeddelse

Vi har nu, fra Odense Å Sammenslutningen og vore sponsorer’s side, brugt lang tid på at glæde os, og Jer, til vores alle sammens Odense Å og Fjord Premiere, som skulle løbe af stablen den 3. marts 2018.
Grundet de seneste vejrudviklinger, samt kommende udsigter, har vi dog desværre valgt at aflyse Odense Å og Fjord Premieren den 3. marts, grundet dette:

Vi kan ikke forsvare evt. genudsætning af fisk, der har været i kontakt med frysende luft (deres øjne vil blive ødelagte, gæller og fedtlag vil blive skadet), samt selvfølgelig sikkerheden for Fru. og Hr. Danmark samt Deres børn ved det isbelagte vand.

Vi åbner dog for fiskeri allerede den 3. marts, i stedet for den 4., og lystfiskerre kan fiske både på Premierekortet (og Statskortet) samt de “normale” medlemskort fra foreningerne under Odense Å Sammenslutninge (og Statskortet).

Uanset hvad, så vil vi i Odense Å Sammenslutningen, mødes omkring afholdelse af en forsinket “premiere / konkurrence”, men alle indehavere af Premiere Kort kan enten vælge at få disse refunderet i den butik, de er købt, eller gemme dem til evt. forsinket “premiere” eller til næste år. Vi vil sørge for at de er gyldige.
Med dette håber vi på Jeres forståelse, og endnu en gang; Vi gør det for Jeres og Fiskenes skyld.

 

Lad os håbe på at det lykkes at stable en ny dato på benene inden sommeren. Således at vi ikke skal vente helt til næste år inden der bliver holdt Odense Å konkurrence.

 

Historik

Indtil da må vi kigge tilbage på hvordan det er gået i fiskekonkurrencen de seneste år:

Resultat 2017: http://www.fiskekonkurrencer.dk/odense-aa-fjord-premieren-2017-resultater/

Resultat 2016: http://www.fiskekonkurrencer.dk/odense-aa-fjord-premiere-2016-resultater/