Snurrebasse Cup – Forår 2018 resultatet

Vinderpokalen – Snurrebasse Cup Forår 2018
Info Snurrebasse Cup – Forår 2018

Vi er i midten af marts og sidste år var der allerede blevet fanget mange flotte fisk rundt omkring I det danske land på nuværende tidspunkt.

Året 2018 er startet på en hel anden måde. Først startede det med mild vinter i januar men siden hen ændrede det sig drastisk. Vinter har valgt at komme sent hvilket har betydet at vi har haft -6 grader nogen dage i marts måned. Det har bl.a betydet at året første kystkonkurrencer var nødsaget til at aflyse.

Læs mere om aflysningerne her; http://www.fiskekonkurrencer.dk/aflysning-odense-aa-premieren-2018/

Det skulle ikke ske ved Snurrebasse Cup. Datoen var sat til 16-18 marts og cup skulle der holdes.

Weekendens forløb

191 deltagere havde trods udsigten til en weekend med frost valgt at tilmelde sig til fiskekonkurrence, som der bliver afholdt på landsplan.

Fredagen blev skudt i gang med hård vind fra øst omkring de 10-12 m/s som bragte frost med sig helt nede til -4 grader. Ikke umiddelbart det allermest idealle vejr til at fiske eller fange havørreder i. Men til trods for det blev der indrapporteret 9 fisk, som fik en plads på listen.

Lørdag bød ikke på meget bedre vejr. Stadigvæk kraftig vind fra øst, som lukker store dele af østkysten af og de steder hvor må måtte kunne finde lidt læ havde isen dannet af det kølige vejr indtaget mange af de normale forårspladser.

Nogle få deltagere havde dog været dygtig og finde fisk. Et par stykker mere på listen imens en enkelt fik opgraderet tidligere registret havørred.

Søndagen skulle være dagen hvor vejret skulle vise sig fra sin gode side. Solen kiggede fra og vinden aftog en smule. Dog var forholdene fortsat svære med lokale minus grader. Få steder formåede solen at brænde igennem isen. Men fortsat langt fra normale forhold til at fange fisk.

Enkelte fisk nåede dog, at blive registret inden slut fløjtet lød kl. 17:00. Disse fangster fik rykket lidt på de nederste placeringer.

Beretning fra lodtrækningsvinder

I forbindelse med afholdelsen af cuppen fik jeg mulighed for, at sende 4 personer ud af fiske på fribiletter. Blandt disse var vinderen Per Larsen, som trodsede vejret og gav den max gas over hele weekenden.

Per skriver; Der blev fisket intensivt alle tre dage og aldrig har jeg haft så dårligt fiskeri. Jeg fangede en fisk på 42cm som jo var for lille og så havde jeg et par følgere. Det afholder mig dog ikke fra at deltage en anden gang.

Egen beretning

I løbet af weekenden fik jeg selv motiveret mig op til, at prøve lykken med at fange en vinderfisk. Jeg må dog indrømme, at det var svært. Svært at motiverer sig selv til at tage ud og fiske i minus grader og vind fra øst.

Især når erfaringen siger en, at det kan kommer der ikke noget ud af i det Østjyske. Til trods for det så blev der fisket et par timer i løbet af søndagen da solen simpelthen blev for lokkende til at være huslig.

Måske var det denne dag fiskefeberen kunne blive slået ned – men ak nej heller ikke denne dag. Jeg ser frem til, at de i den kommende weekend lover forårsvejr. Hvor de der deltager i Fjordræs 2018 forhåbentligt kommer til, at opleve noget fantastisk fiskeri. De kære havørreder må efterhånden være dødsultne.

Med de ord er det blevet tid til at kigge på resultatet fra Snurrebasse Cup – Forår 2018

Resultatliste:
PlaceringDeltagerLængde (cm)PræmieBillede
1Claus N Ridder64 Snurrebasse Pokal belagt med 24 karat guld Shimano Vanquish XG 4000 Gavekort 500krSe fisken
2Claus Wesselhoff63,5 Daiwa Luvias 3000 inkl line Se fisken
3Brian Nielsen63 GA SW4 Vadejakke Se fisken
4Jan Bruhn60 Fenwick Ironfeather 9” 6-24gr 2 delt Se fisken
5Simon Nyboe Laursen59,5 GA SW4 Vadejakke Se fisken
6Ahmet Cakaloglu59 Westin W4 9” 7-30gr 2 delt Se fisken
7Muharem Behar59 Shimano Stradic CI4 3000 Se fisken
8Martin Teichert55 Rapala Hybrid Waders Se fisken
9Zakii Phukok54 Gavekort 500kr 10 OGP blink m/ Lædermappe Se fisken
10Martin Damgård Nielsen54 Gavekort 500kr 10 OGP blink m/ Lædermappe Se fisken
11Mathias Gregersen53 Scierra Polaroid 10 OGP blink m/ Lædermappe Se fisken
12Anders Pehrson49,5 Scierra Polaroid 10 OGP blink m/ Lædermappe Se fisken
13Jan Christiansen45,5 10 OGP blink m/ Lædermappe Se fisken
14Thomas Teichert45 Rapala Priest 10 OGP blink Se fisken
Fremtiden

Hvad skal der ske I fremtiden for Snurrebasse Cuppen?

På grund af de forhold der har været her i det tidlige forår de seneste par år. Så har Asbjørn Hansen, som administrerer Snurrebassen´s Disciple meldt ud, at han i 2019 vil ændre tidspunkt for hvornår forårscuppen bliver afholdt.

Der er lagt op til at den næste år vil blive lagt i april/maj måned. Jeg afventer spændt og ser.

Har du ikke fået nok?

Så kan du her læse om hvordan cuppen gik sidste forår: http://www.fiskekonkurrencer.dk/snurrebasse-cup-2017-foraar/

Kilde:

Snurrebassen´s Diciple – Gruppe på facebook