Fjordlandet Open – Forår 2021

For 14 dage siden d. 19-21 marts blev årets første større havørred konkurrence – Fjordlandet Open afholdt med bragende succes.

Hvis der er noget, som corona ikke har formået at have en negativ virkning på. Så er det absolut lystfiskeriet. I årets forårsudgave af konkurrencen havde hele 181 deltagere nemlig tilmeldt sig en weekend fyldt med fiskeri, oplevelser og fællesskab – hver for sig.

Weekenden der gik

Under normale forhold ville fiskekonkurrencen være startet med udlevering af måleudstyr, fællesspisning og foredrag -men ikke i årets udgave.

Til gengæld bød weekenden på nattefrost, flotte oplevelser og en rigtig flot fangstliste.

Afholdelse af en fiskekonkurrence i marts måned er altid et sats. Vejret i denne måned er lige så uforudsigeligt som en lottokupon. Der kan både opleves startende forårsvejr, mellem høje forårstemperature og så det direkte modsatte.

Dog blev denne gang et godt kompromis imellem disse ting.

Det blev en weekend der bød på nattefrost, stille vejr og overskyet vejr der bragt vind med sig. Kombinationer der kan både fiskene op til dans og give forrygende fiskeri.

Fangsterne

Det stod relativt tidligt klart, at det ville blive en forrygende fiskeweekend. Da arrangøren – Fishing Zealand allerede Lørdag kunne meddele at mindstemålet til de 5 præmier fra Geoff Anderson var minimum 55cm.

Inden afslutningen søndag kunne der endda videre meldes ud, at mindstmålet nu var imponerende 60cm.!

Det vil sige, at der var langt op til et af de absolut bedste samlet resultater for Fjordlandet Open nogensinde. Blandet fiskerne i top 5 var der sågar en genganger Kim Christoffersen – Vindere af Fjordlandet Open Efterår 2019.

Han overgik sig vinderfisk fra dengang på 62cm. Men måtte denne gang tage til takke med en rigtig flot 2. præmie.

Du kan bl.a læse her om resultatet fra Fjordlandet Open – Forår 2018

Resultatet – Forår 2021

Tiden kan ikke trækkes længere. Vi skal have afsløret denne flotte resultat liste. Hvor vi helt sikkert vil finde flere potentielle bejler til top 20 fangster i 2021.

PlaceringFiskerLængde (cm)Billede
1Michael Søby69Se fisk
2Kim Christoffersen64Se fisk
3Jesper Marker63,5Se fisk
4Kasper Jensen63Se fisk
5Jacob Møller62Se fisk

Fjordlandet Open

Fjordlandet Open er fiskekonkurrencen har fokus på Catch & Release (C&R) fiskeri og generel fiskepleje. En del af overskuddet går ligeledes til fiske- & vandpleje på Sjælland.

Under fiskekonkurrencerne handler det om at fange den længste havørred og registrer sin fangst via fotodokumentation og gerne med henblik på C&R – Det skal dog nævnes at C&R sker på fuldstændig frivillig bases.

Fiskekonkurrencen afholdes 2 halvårligt i marts og september/oktober. Derfor er der endnu mere at glæde sig til. Når arrangementet afholdes endnu en senere på året.

Læs mere om projektet på arrangørens hjemmeside.